LESENA KOČA, katere POSEBNOST je ODPRTO OGNJIŠČE na sredini koče, IMA LAHKO VELIKO OBRAZOV. LAHKO JE ČAROBNI DRUŽABNI PROSTOR primeren za vaš vrt, za hotele, kampe, golf igrišča, smučišča, gostinske lokale, vrtce, šole, piknik prostore. Vašemu druženju DO ŽIVEGA NE MORETA NITI DEŽ, NITI SNEG. Bojazni, da nam srečanje skazi vreme, preprosto ni! 365 dni v letu je lahko LESENA KOČA Z OGNJIŠČEM vaša največja zaveznica.


POVPRAŠEVANJE

Hitri kontakt

041 695 013

info@eventkoca.si

www.eventkoca.si

 

Podjetje EVENTPLUS, prireditve in turizem , katerega srce in duša je Zvezda G. Novljan, se je po 18 letih izvirnega in inovativnega pristopa pri organizaciji dogodkov vseh profilov odločilo, da na trgu poleg dogodkov na novo ponudi ČAROBNE LESENE KOČE Z ODPRTIM OGNJIŠČEM, v katerih lahko kdorkoli v družbi prijateljev, znancev ali sodelavcev doživi vzdušje, ki ga bo zopet navdalo z NOSTALGIJO po prvobitnem in naravnem.

»IZSTOPITE Z VRTILJAKA PONORELEGA SVETA IN VSTOPITE V ZAVETJE TOPLE, S SMEHOM IN DOBRO VOLJO NAPOLNJENE KOČE IN TJA POVABITE TISTE, KI SO VAM V SRCU LJUBI…«

Je sporočilo Zvezde in njene ekipe, ki verjamejo, da je nastopil trenutek in da prihaja čas, ko bomo potrebovali mir, toplino in v pravljico odeto resničnost.

PIKNIKgrilKOČO lahko po predhodni najavi doživite v Parku pod tisočerimi zvezdami v Kidričevem.

Podjetje EVENTPLUS je ekskluzivni zastopnik finskega podjetja TIMAPUU, ki je po kvaliteti vodilni proizvajalec PIKNIKgrilKOČ v Evropi.