LESENA KOČA, katere POSEBNOST je ODPRTO OGNJIŠČE na sredini koče, IMA LAHKO VELIKO OBRAZOV.

LAHKO JE ČAROBNI DRUŽABNI PROSTOR primeren za vaš vrt, za hotele, kampe, golf igrišča, smučišča, gostinske lokale, vrtce, šole, piknik prostore. (odebelitev črk)!

V kolikor odprto ognjišče zamenjate s kaminom ali katerokoli drugo pečjo, SE LAHKO ljubka lesena hiška SPREMENI V izvirno in nadvse ljubko GLAMPING NAMESTITEV v sklopu kampa, smučišča ali turistične kmetije. LAHKO PA JE lesena hiška VAŠ MINI VIKEND na vaši parceli.

Malček večja JE LESENA KOČA LAHKO VAŠ MONTAŽNI GOSTINSKI LOKAL z odprtim ognjiščem, v kateri si gostje sami pripravijo hrano na žaru…

LESENA KOČA ponuja veliko različnih zgodb. Njena vrata so lahko na stežaj odprta ob mnogih priložnostih:v njeni notranjosti se OB ODPRTEM OGNJIŠČU LAHKO RDEČELIČNI MALČKI MORDA PRVIČ SREČAJO Z BOŽIČKOM, PRIJATELJI OKREPIJO PRIJATELJSTVA V STILU »ZABAVE NA ŽARU«, stara mama pa lahko za svoj rojstni dan povabi najdražje na prijetno KOSILO PO PRINCIPU »NAREDI SI SAM«…

Vašemu druženju DO ŽIVEGA NE MORETA NITI DEŽ, NITI SNEG. Bojazni, da vam srečanje skazi vreme, preprosto ni!

LESENA KOČA S SEVERA, KI OSVAJA SRCA NOSTALGIKOV ŠIROM EVROPE , JE PREPROSTO SINONIM ZA ČAROBNOST DRUŽENJA 365 dni v letu!