ZVEZDA G. NOVLJAN, srce in duša podjetja EVENTPLUS, je s svojo ekipo v več kot 20 letih z izvirnimi, svežimi in inovativnimi idejami na področju dogodkov navdušila že veliko zadovoljnih naročnikov, predvsem pa končnih uporabnikov storitev širom Slovenije.

ČAROBNE LESENE KOČE z daljnega severa so jo očarale. Toplina lesa, čarobnost ognja in brezmejna domišljija, so bila glavna vodila do cilja, da se izkušnja te čudovite hiše ponudi vsem, ki čutijo potrebo po bližini in nostalgiji brezčasnosti.

Bodite del te čudovite zgodbe in postavite ČAROBNO LESENO KOČO na vaš vrt, v bližino vrtca, v kamp, ob hotelu, na golf igrišče ali kot vikend na parcelo z razgledom. ČAROBNA LESENA KOČA se lahko prelevi v to, kar si vi želite…

Zvezda G. Novljan s svojo ekipo vam bo z neusahljivim vodnjakom idej pomagala, da boste v katerikoli ČAROBNI LESENI KOČI vdihnili življenje s točno določenim namenom.

BERNARD PRANJIČ koordinator, svetovalec in vodja montaže. Njegov najbolj pogosto izrečen stavek je od nekdaj: »Ni problema«. Je rojen, da ustreže in pomaga. To je njegovo poslanstvo. Ljubezen do dela in do ljudi, združena z izjemnim občutkom za uslužnost, je najbolj idealna kombinacija za dobrega vodjo koordinacije. Ponaša se s kvalitetami kot so odgovornost, profesionalnost, natančnost in doslednost.

Podjetje Eventplus, prireditve in turizem z njegovo prisotnostjo svojim strankam nudi tisti presežek, ki ga ljudje vedno in povsod pričakujemo.

Preizkusite resničnost zgoraj zapisanih besed.

Povpraševanje